INSTÄLLD! Onsdagsforum: Samtidskonst som det tänkbara och det otänkbara - Alessandra Di Pisa

Foto:

Evenemanget 16 december är inställt.

Alessandra Di Pisa, konstnär och lektor i visuell kommunikation och gestaltning vid Linköpings universitet kommer vid denna föreläsning att resonera och reflektera kring samtidskonsten mångbottnade uttryck.

Visuella intryck, känsloladdade möten och intellektuella tankar. Upplevelse och inlevelse. Materiellt och immateriellt. Bejakande och frånstötande. Frågor och svar. Samtidskonst som katalysator för dialog, intern och extern, med plats för det tänkbara och det otänkbara.

Med anledning av Covid-19 har konsthallen en begränsning på max 50 besökare åt gången och vi ber er besökare att hålla avstånd samt inte besöka oss om ni är sjuka.

Nässjö konsthall

Kalinka Ussing, konstintendent