Framflyttad! Tommy Nilsson – Allt som jag känner 2020

Upplev Tommy Nilssons omfångsrika och unika röst i några av Sveriges allra vackraste kyrkor.

"Att sjunga i kyrkor är alltid en upplevelse. Den vackra klangen och den unika miljön skapar en stämning som man inte får uppleva i andra lokaler"

Våren 2019 turnerade Tommy Nilsson i fullsatta kyrkor runt om i landet och våren 2020 är det dags för inte mindre än 34 orter att få uppleva Tommy Nilssons unika röst och älskade sånger i unikt vackra kyrkor. Från Kiruna i norr till Ystad i söder med stopp i både storstäder (Stockholm, Göteborg, Malmö) och landsbygd.

Självklart får vi uppleva alla de mest omtyckta sångerna En dag, Öppna din dörr, Allt som jag känner, Dina färger var blå, Amelia med flera men även ett antal handplockade guldkorn från Tommys digra katalog som passar fint in i den unika kyrkomiljön.

Tommy har i decennier varit en av våra mest omtyckta artister och har hunnit med medverkan i mängder av TV-framträdanden (Så mycket bättre Mello, Stjärnornas stjärna, Bingolotto, galor av olika slag etc etc) och turnéproduktioner som Diggiloo och Christmas Night.

På vårens turné har Tommy med sig bästa tänkbara ackompanjemang i pianisten Sven-Gunnar Peterson och dessutom medverkar en änglalik kör, oftast knuten till respektive kyrkoförsamling.

Rullstolsplats bokas genom Nässjö turistcenter på tel. 0380-51 80 60.

Flisby kyrka, 578 95 Flisby

Monarch Music Group

Biljettinfo

Konserten är framflyttad till den 11 oktober
kl. 16.00-17.30.
För er som redan köpt biljett till den inställda föreställningen gäller den till det nya datumet 11 oktober.
Pris: 395 kr
Förköp: Nässjö turistcenter, tfn 0380-518060 eller via nortic.

Webbplats