FRAMFLYTTAD! Imagine Sweden 2020 - Livemusiktävling

Evenemanget 4 april är tyvärr inställt. Imagine Sweden 2020 skjuts fram till våren 2021.

Imagine är Sveriges bredaste livemusiktävling för unga artister. Alla musikstilar är välkomna så länge du är mellan 13 och 21 år. Det spelar ingen roll om du sjunger ensam, spelar hårdrock i band, framträder med klassisk musik, uppträder med loopmaskin eller sjunger punk med distat ägg; om du så tänkt vinna hela tävlingen eller vill prova på att stå på scen för första gången. Du är lika välkommen oavsett.

Imagine är tävlingen där du träffar andra musiker och får spela med det bästa tänkbara ljudet och ljuset. Du får feedback från en professionell jury och knyter nya kontakter med musikbranchen. Sedan 1986 har vi funnits och tusentals har tävlat och framträtt. Laleh, Malena Ernman, Idolvinnaren Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling. Var med du också – det är dessutom gratis!

Imagine är en del av den internationella tävlingen Imagine. I Imagine kan du spela dig till festivalscener i Sverige eller långt ut i Europa och världen. I Imagine kan du ta nästa steg…

Mer information och anmälan: imaginesweden.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Arrangör: Nässjö kommun, Gislaveds kommun och Kulturungdom

Kulturhuset Pigalle