Vetgirig tisdag: Johan Tell

Det är dags nu!

Exempelbild

Att ställa om är inte särskilt svårt. Bara man vill. Skribenten Johan Tells föreläsning kretsar kring miljö, klimatfrågor, global uppvärmning och om individens ansvar för en hållbar framtid.

Med utgångspunkt från böckerna 100 sätt att rädda världen och uppföljaren Träd kan rädda världen föreläser Johan Tell om nödvändigheten av att byta till en mera hållbar livsstil. Föreläsningen kretsar kring miljö, klimatfrågor, global uppvärmning och om individens ansvar för en hållbar framtid. Vidare talar Johan Tell om konsumtionsmönster, om livsstil kontra miljöpåverkan samt om konsten att uppgradera sitt liv medan man samtidigt blir mer miljömedveten.

Johan Tell är skribent, föreläsare och fackboksförfattare med ett par dussin böcker i bagaget. Johan var tidigare under 18 år redaktör, reporter och krönikör på Resemagasinet Vagabond. Han har även bistått andra, som Ola Skinnarmo, Christer Fuglesang och Lage Larsson, med att skriva deras berättelser. Hans bok 100 sätt att rädda världen har sålt i över 150 000 exemplar, kommit ut i pocket och översatts till åtta språk.

I föreläsningsserien Vetgirig tisdag får du möjlighet att ta del av föreläsningar med spännande teman och intressanta föreläsare. Kulturhuset Pigalle erbjuder kultur- och kunskapsupplevelser för dig som vill ta chansen att engageras och vidga din kunskapsbank i samhällsaktuella ämnen och historier.

Foto: Göran Segeholm
Arrangör: Nässjö kommun

Teatersalongen, Kulturhuset Pigalle.

Sofia Johnsson, evenemangschef

Biljettinfo

Pris: 100 kr
Senior/ungdom/stud: 50 kr

Överblivna biljetter säljs i entrén från kl 18.00, kontant- och swishbetalning.