Barnteater - Igelkotten och Mullvaden

Igelkotten och Mullvaden trivs bra ihop men ibland blir det krångligt när man är så olika.

Igelkotten är taggig och snabb. Mullvaden är sammetsmjuk och försiktig. Men trots det - eller kanske just därför - är det mycket goda vänner.

Det är med glädje DockteaternTittut gestaltar en berättelse författad och illustrerad av en av Sveriges mest framstående barnboksförfattare Anna Höglund, och serietecknaren Gunnar Lundkvist, (Klas Katt-serien). Höglund är dessutom, tillsammans med dockmakaren Annika Arnell, involverad i att ge illustrationerna kropp och liv. Tittut välkomnar Ingalill Ellung tillbaka som regissör, som senast satte upp den kritikerrosade Kanel & Kanin. Musik komponerad av Leif Hultqvist. Och sist men absolut inte minst de två dockspelarna som levandegör berättelsen: Sara Bexell och Sofia Hollsten.

Föreställningen är ca 40 min.
För barn i åldern 2-6 år.

Producent: Dockteatern Tittut
Foto: Håkan Jelk

Orkestersalen, Kulturhuset Pigalle

Nässjö kommun

50 kronor för liten som stor.
Förköp på Nässjö stadsbibliotek.