JUL MED TENORI

Fira in julen med en konsert fylld med alla dina jul- och Tenorfavoriter.

I en glittrande väv av musik, berättelser och humor får du njuta av allt från O Helga Natt, Jul Jul, White Christmas till den kanske mest kända tenorarian av dem alla - Nessun Dorma.
Vi önskar dig varmt välkommen till en mysig julkväll med stjärnglans!

TENORI har blivit en av Europas mest uppskattade och älskade tenorgrupper.
Sedan gruppen startades 2003 i Storbritannien av Alexander Grove, har dess tenorer setts och hörts på opera- och konserthus runtom i Europa bl.a på West End, Royal Albert Hall, The Royal Opera i London, GöteborgsOperan, Malmö Operan, Folkoperan, men även i andra sammanhang såsom The O2 Arena, Vita Huset i USA, Manaos Operahus i Amazonas regnskog, Blå Hallen i Stockholm och på TV och Radio.

Med spännande och varierande konsertprogram fångar de gammal som ung, vana konsertbesökare eller förstagångsbesökare. - Det finns alltid något för alla!

TENORI, (www.tenori.se) - Består av operatenorerna Alexander Grove & Kalle Leander.

Under deras turné ”Jul med Tenori” gästas de av vännen och tenorkollegan Ulric Björklund.

Föreställningens längd är ca 2 timmar inkl. paus.
Rullstolsplats bokas genom Nässjö turistcenter på tel. 0380-51 80 60.

Teatersalongen Kulturhuset Pigalle

Vocalizzi Productions & Gyllene Promotion

vuxen 395 kr
Biljetter säljs via Nässjö turistcenter, Rådhusgatan 20, tel. 0380-51 80 60.

Webbplats