JUL MED TENORI

JUL MED TENORI är en konsert där du får njuta av alla dina jul- och tenorfavoriter så som Ave Maria, O Helga Natt, Joy to the World, Jul Jul och Nessun Dorma.

Startskottet för TENORI gick i Storbritannien och var en nationell välgörenhetskonsert-turné för ändamål som låg medlemmarna särskilt varmt om hjärtat: Cancer Research UK, British Heart Foundation och the National Kidney Research Fund. Sedan dess har TENORI vuxit stadigt och blivit en av världens mest framgångsrika tenor-trios.

TENORI framträder i klassisk opera-form, ackompanjerade av antingen orkester, stråkkvartett eller piano, samt i en mer poppig operastil där professionellt arrangerade musikbakgrunder används.

Det som kanske framför allt varit utmärkande för TENORI är att man hela tiden kunnat presentera ”the real thing” - riktiga operasångare på internationell nivå med erfarenhet från de stora opera- och konserthusen, West End i London, skivinspelningar, TV-produktioner samt mängder med stora framträdanden världen över.

Kalle Leander, Alexander Grove och Ulric Björklund.

Föreställningens längd är ca 2 timmar inkl. paus.
Rullstolsplats bokas genom Nässjö turistcenter på tel. 0380-51 80 60.

Teatersalongen Kulturhuset Pigalle

Vocalizzi Productions & Gyllene Promotion

vuxen 395 kr
Biljetter säljs via Nässjö turistcenter, Rådhusgatan 20, tel. 0380-51 80 60.

Webbplats