CajsaStina Åkerström - En jul i gemenskap

Foto:

CajsaStina Åkerström är en av våra absolut mest älskade vis-sångerskor och när hon i advent 2019 besöker Flisby kyrka kan vi vänta oss en konsert utöver det vanliga.

Kända och omtyckta julklassiker blandas med mer personliga och handplockade sånger. Självklart får vi även höra några av CajsaStinas egna och mest omtyckta hits. CajsaStina uppträder med bästa möjliga musikaliska sällskap i form av Backa Hans Eriksson (bas) och Patrik Svedberg (piano). Dessutom medverkar en lokal kör knuten till församlingen.

Konsertlängd: ca 90 minuter.

Flisby kyrka

Nässjö turistcenter, tfn 0380-518060

Biljettinfo

Biljettpris: 395 kr.