Meny Stäng Sök
Meny Stäng Meny

Anna Pauline - Musikcaféserien

Svängande, hjärtlig musik och starka melodier som framförs med humor och med glimten i ögat. Det är vad som kännetecknar jazzsångerskan Anna Pauline och gitarristen Elias Källvik när de uppträder tillsammans.

Duons rena glädje för jazz och swingmusik trollbinder publiken när de i ett dynamiskt samspel bjuder på personliga och humoristiska berättelser som binds samman med medryckande melodier.

Om duon

Anna Pauline är uppväxt i en musikerfamilj med en far som är välkänd jazztrumpetare och en dansk mamma rotad i den danska musikskatten. Redan vid fyra års ålder stod hon på scen för första gången och kom sedan att delta i flera amatörmusikaler och revyer. Hon har uppträtt med flera kända artister som Peps Persson, Viktoria Tolstoy, Nils Landgren, Siw Malmqvist, Gösta Linderholm, John Pohlman och Gunhild Carling.

Anna Paulines flerkulturella identitet har varit en stor fördel för hennes artisteri och tränat henne till att bli en jazzmusikalisk världsmedborgare.

Elias Källvik är gitarristen med pedagogsjäl, till vardags jobbar han som lärare på Musikhögskolan i Malmö. Han är en stor profil i Malmös jazzliv och har samarbetat med flera av landets ledande jazzmusiker.

Arrangör:
Nässjö Teaterförening – en del av Riksteatern, Kultur- och fritidsförvaltningen i samarbete med Smålands Musik & Teater.
Elever från Kulturskolan medverkar som förband.

Bli medlem i Nässjö Teaterförening!
riksteatern.se/bli-medlemlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Plats

Teatersalongen, Kulturhuset Pigalle

Arrangör

Nässjö Teaterförening
Maj Eriksson 073-060 40 16,
Kultur och fritidsförvaltningen och Smålands Musik & Teater

Pris

Vuxna: 160 kr
Ungdom/stud: 50 kr
Scenpass: 140 kr
Abonnemang: 400 kr för 4 konserter

Överblivna biljetter säljs i entrén en timme före föreställningen, kontant- och swishbetalning.

Biljetter säljs också på Nässjö turistcenter, Rådhusgatan 20, 0380- 51 80 60.

Webbplats

×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.