Föreläsning med teater

Har vi glömda barn i Nässjö? Lyssna till Junisrapporten om vad kommunerna gör för barn i missbruksmiljö. Upplev ett barns upplevelser genom teatern Är du nykter? av och med Anette Lindbäck.

Har vi glömda barn i Nässjö?
Årets Junisrapport presenteras tillsammans med teatern: Är du nykter?

Josefin Bogelid från Junis förbundsstyrelse håller i presentationen av Junisrapporten, som årligen redovisar vilket stöd Sveriges kommuner erbjuder barn i familjer med missbruk.

ÄR DU NYKTER?
Enmansteater av och med Anette Lindbäck som tar upp ämnet att växa upp i missbruksmiljö.

Inbjudan till politiker, tänstemän, skol och barnomsorgs personal, skolhälsa, vårdpersonal, ideella organisationer samt alla övriga intresserade är välkomna.

Kostnadsfritt, vi bjuder även på fika.
Anmälan sker till Eleonore Sundström,
eleonore.sundstrom@iogt.se