DOTTER & ISA - Nytt datum!

ISA

Rakt, distinkt, direkt och med en enorm talang har ISA med flertalet nationella tv-framträdanden (i bland annat SVT:s Melodifestivalen, TV4:s Malou och Nyhetsmorgon) otaliga klubb- och festivalframträdanden och imponerande 20 miljoner streams övertygat det svenska folket med sin färgstarka utstrålning och musikaliska kvalité. Isa har under sin korta men strålande karriär etablerat sig som en av det absolut i särklass snabbast växande RnB / Pop-artisterna på den skandinaviska musikhimlen.

Den 20 år gamla, coola bruden från Stockholm har efter 1 år av hårt arbete i studion nått fram till slutmålet och släpper nu sitt album ”REAL” i April 2019. Att turnera, skapa och producera musik och samtidigt lyfta viktiga frågor om dagens samhälle, de outtalade kraven och de förutfattade meningarna om unga tjejers utmaningar är något som ISA verkligen lyckats att stå upp för och belysa.

Med den helt nya singeln CRAVING rullandes i nationell svensk radio och en stundande albumrelease med fastslaget releasedatum i april 2019 är ISA tillbaks med fullkraft.

"Att ha varit i industrin sedan jag var barn har gjort mig mer säker i vem jag är och vad jag står för. Jag skriver sjukt mycket musik, det är min ventil – och att bli independent har gett mig makten att ta mig ur det fack som andra vill placera mig i och hitta ett uttryck som är 100% mig." - ISA

DOTTER

En av Sveriges mest intressanta moderna popartister. Hon tippades av pressen som vinnare av melodifestivalen förra året och slog igenom på allvar med låten "Cry" som snabbt klättrade till nummer 1 på iTunes och Top 3 i Spotifylistan "Viral 50 Sweden"!

Med framträdanden i Melodifestivalen, Tv4 Sommarkrysset, Peace & Love och som main supportakt till självaste Miss Li under stjärnans vårturné är Dotter nu redo för att ta sig an den svenska livemarknaden under våren och festivalsäsongen.

Med aktuella singelsläpp och kommande album via Warner Music är Dotter på väg att slå sig stort på den svenska popscenen.

Arr: Nässjö kommun

Pigallesalen, Kulturhuset Pigalle

Kultur och fritidsförvaltningen
sofia.johnsson@nassjo.se

vuxen 295 kr
ungdom/studerande 100 kr
Biljetter säljs via Nässjö turistcenter, Rådhusgatan 20, tel. 0380-51 80 60.

Webbplats