Legendarisk dirigent till "Minns du sången- arrangemang" i Nässjö

Foto: Holger Jonasson

Han är nästan en levande legend, dirigenten Anders Jaktlund, gott och väl 75 år fyllda. Söndagen den 27 januari leder han Missionskyrkans kör i en ”Minns Du sången-kväll”.

-Jag har farit land och rike runt de senaste tjugo åren med detta koncept. Motsvarar i princip en halvtidstjänst! Ibland med kända kristna artister. Men under senare år mest med lokala körer. Nässjö är ju för övrigt väldigt väl tillgodosedda i det avseendet, berättar Anders.

Bakgrunden till ”Minns Du Sången-konceptet” är det stora antal program som sändes i omgångar i TV för tjugo år sedan. Det första programmet sågs av 815 000 personer. Några gånger nådde man en miljon tittare! Programmen uppskattades för att allt var så naturligt. Man sjöng för varandra.

-Anders Jaktlund är är en sann entusiast. Gott och väl 75 år fyllda. Men full av energi.
Utöver Peter Sandwall och Lars Mörlid medverkar flera solister den aktuella kvällen.

Idén till Minns Du Sången har en koppling till Bill Gaithers ”Homecoming” i USA, som anpassats till svenska förhållanden.

Varmt välkomna till gemenskap!

Arrangör: Missionskyrkan Nässjö

Missionskyrkan