Vecka 6
-
Måndag
Lunch: Karibisk kycklinggryta, bulgur/potatis och grönsaker
Alternativ: Kasslergryta, havreris och grönsaker
Efterrätt: Skumraket
Tisdag
Lunch: Rimmad bog, rotmos och grönsaker
Alternativ: Panerad fisk, varm dillsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Körsbärssoppa
Onsdag
Lunch: Fiskgratäng med räkor och dill med sås, potatis och grönsaker
Alternativ: Färsbiff, bulgur och tomatsås
Efterrätt: Hemkokt bärkräm
Torsdag
Lunch: Köttfärssoppa, bröd och ost
Alternativ: Enkla korvgrytan, pasta och grönsaker
Efterrätt: Knäckig äppelkaka med vaniljsås
Fredag
Lunch: Fläskköttsgryta med lingon, potatis och grönsaker
Alternativ: Tacobuffe
Efterrätt: Glass
Lördag
Lunch: Janssons frestelse, köttbullar, prinskorv, rödbetssallad och grönsaker
Efterrätt: Päron och grädde
Söndag
Lunch: Svart vinbärsstek, gräddsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Hovdessert