Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 6

-

Måndag

Lunch: Karibisk kycklinggryta, bulgur/potatis och grönsaker
Alternativ: Kasslergryta, havreris och grönsaker
Efterrätt: Skumraket

Tisdag

Lunch: Rimmad bog, rotmos och grönsaker
Alternativ: Panerad fisk, varm dillsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Körsbärssoppa

Onsdag

Lunch: Fiskgratäng med räkor och dill med sås, potatis och grönsaker
Alternativ: Färsbiff, bulgur och tomatsås
Efterrätt: Hemkokt bärkräm

Torsdag

Lunch: Köttfärssoppa, bröd och ost
Alternativ: Enkla korvgrytan, pasta och grönsaker
Efterrätt: Knäckig äppelkaka med vaniljsås

Fredag

Lunch: Fläskköttsgryta med lingon, potatis och grönsaker
Alternativ: Tacobuffe
Efterrätt: Glass

Lördag

Lunch: Janssons frestelse, köttbullar, prinskorv, rödbetssallad och grönsaker
Efterrätt: Päron och grädde

Söndag

Lunch: Svart vinbärsstek, gräddsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Hovdessert