Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 25

-

Måndag

Lunch: Kasslergryta, ris/potatis och grönsaker
Alternativ: Kycklingsoppa, bröd och ost
Efterrätt: Skumraket

Tisdag

Lunch: Köttbullar, potatismos och grönsaker
Alternativ: Fiskpanetter, stuvad spenat, potatis och grönsaker
Efterrätt: Nyponsoppa

Onsdag

Lunch: Citronfisk, dillsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Vegetarisk schnitzel, klyftpotatis, kall vitlökssås och grönsaker
Efterrätt: Glass

Torsdag

Lunch: Spenatsoppa med ägghalvor, bröd och ost
Alternativ: Skinka, potatis, mimosasallad och grönsaker
Efterrätt: Våffla, grädde och sylt

Fredag

Lunch: Matjessill, gräddfilsås, färsk potatis och grönsaker
Alternativ:
Efterrätt: Jordgubbar och grädde

Lördag

Lunch: Fläskfilé, svampsås, klyftpotatis och grönsaker
Efterrätt: Vit chokladmousse

Söndag

Lunch: Stekt kyckling, rosépepparsås, potatisgratäng och grönsaker
Efterrätt: Marinerad fruktsallad och grädde