Vecka 4
-
Måndag
Lunch: Skinksås, stekt potatis och blomkål
Alternativ: Grönsakssoppa, bröd och ost
Efterrätt: Apelsinkräm
Tisdag
Lunch: Stekt strömming, potatismos och grönsaker
Alternativ: Köttbullar, potatismos och grönsaker
Efterrätt: Glassbåt
Onsdag
Lunch: Kalops, potatis och grönsaker
Alternativ: Apelsinbakad fisk med himmelsk sås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Kaka
Torsdag
Lunch: Gyllene Kycklingsoppa, bröd och ost
Alternativ: Kryddig korvgryta, bulgur och grönsaker
Efterrätt: Drottningpaj och vaniljsås
Fredag
Lunch: Hemlagad pannbiff, stekt lök, gräddsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Chicken nuggets, sötsur sås, ris och grönsaker
Efterrätt: Hemkokt rabarberkräm
Lördag
Lunch: Sprödbakad fisknuggets, gräddfilssås med gurka och äpple, potatis och grönsaker
Efterrätt: Marinerad fruktsallad och grädde
Söndag
Lunch: Skinkstek, örtsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Cheesecake