Vecka 4
-
Måndag
Lunch: Skinksås, stekt potatis, blomkål
Alternativ: Köttbullar, gräddsås, kokt potatis, grönsaker
Efterrätt: Apelsinkräm
Tisdag
Lunch: Stekt strömming, potatismos, grönsaker
Alternativ: Fläskpannkaka, grönsaker
Efterrätt: Glassbåt
Onsdag
Lunch: Kalops, kokt potatis, grönsaker
Alternativ: Sprödbakad fisk, kall sås, grönsaker
Efterrätt: Kaka
Torsdag
Lunch: Gyllene kycklingsoppa, mjuk ostsmörgås
Alternativ: Kotlettrad, gräddsås, kokt potatis, grönsaker
Efterrätt: Drottningpaj m vaniljsås
Fredag
Lunch: Stekt pannbiff, gräddsås, stekt lök, kokt potatis, grönsaker
Alternativ: Gryta Strindberg, ris, grönsaker
Efterrätt: Hemkokt rabarberkräm o mjölk
Lördag
Lunch: Sprödbakade hokinuggets, gräddfilssås m gurka o äpple, kokt potatis, grönsaker
Efterrätt: Marinerad fruktsallad, grädde
Söndag
Lunch: Skinkstek, gräddsås m örter, kokt potatis, grönsaker
Efterrätt: Cheesecake