Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 20

-

Måndag

Lunch: Fiskgratäng Bonjour, potatismos, grönsaker 
Alternativ: Köttbullar, potatismos, grönsaker 
Efterrätt: Apelsinsoppa

Tisdag

Lunch: Bruna bönor, stekt fläsk, potatis 
Alternativ: Sprödbakad fisk, potatismos, remouladsås 
Efterrätt: Äppelmos, mjölk

Onsdag

Lunch: Kycklinggryta m Ajvar, pasta, grönsaker 
Alternativ: Köttfärspizza med kall sås 
Efterrätt: Chokladpudding, grädde

Torsdag

Lunch: Spenatsoppa, ägghalvor, ostsmörgås 
Alternativ: Pytt i panna, stekt ägg, rödbetor 
Efterrätt: Blåbärspaj, vaniljsås

Fredag

Lunch: Kåldolmar, gräddsås, potatis, grönsaker 
Alternativ: Kasslergryta, ris, grönsaker 
Efterrätt: Donuts

Lördag

Lunch: Laxpanett, dillmajonnäs, potatis 
Efterrätt: Persika, grädde

Söndag

Lunch: Stek Provencal, gräddsås, potatis, grönsaker 
Efterrätt: Citronfromage m mandariner