Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 25

-

Måndag

Lunch: Kasslergryta och ris/potatis
Alternativ: Stekt falukorv o stuvade makaroner
Efterrätt: Skumraket

Tisdag

Lunch: Köttbullar och potatismos
Alternativ: Gratinerad blomkål m kyckling, stekt pot
Efterrätt: Nyponsoppa och grädde

Onsdag

Lunch: Citronfisk med kokt potatis
Alternativ: Nötskavsgryta Strindberg, ris/potatis
Efterrätt: Glass

Torsdag

Lunch: Spenatsoppa med ägghalvor, bröd o ost
Alternativ: Apelsinkyckling, kokt potatis/bulgur
Efterrätt: Våffla med grädde

Fredag

Lunch: Matjessill, färskpotatis med gräddfilssås
Alternativ:
Efterrätt: Jordgubbar och grädde

Lördag

Lunch: Fläskfilé med klyftpotatis o svampsås
Efterrätt: Vit chokladmousse

Söndag

Lunch: Kyckling (kallskuren), rosépepparsås o potatisgratäng
Efterrätt: Marinerad fruktsallad o grädde