Vecka 4
-
Måndag
Lunch: Skinksås, stekt potatis, blomkål
Alternativ: Drumsticks, potatis och sås
Efterrätt: Apelsinkräm
Tisdag
Lunch: Stekt strömming, potatismos
Alternativ: Köttbullar, potatis och gräddsås
Efterrätt: Glassbåt
Onsdag
Lunch: Kalops, potatis
Alternativ: Minestronesoppa, bröd och ost
Efterrätt: Kaka
Torsdag
Lunch: Gyllene kycklingsoppa, soppbulle, ost
Alternativ: Prinskorv, kokt potatis och stuvade morötter
Efterrätt: Drottningpaj & vaniljsås
Fredag
Lunch: Hemlagad pannbiff, stekt lök, gräddsås, potatis
Alternativ: Pölsa och stekt potatis
Efterrätt: Hemkokt rabarberkräm
Lördag
Lunch: Sprödbakad hokifilé, gräddfilssås med gurka & äpple, potatis
Efterrätt: Marinerad fruktsallad & grädde
Söndag
Lunch: Skinkstek, örtsås, potatis
Efterrätt: Cheesecake