Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 39

-

Måndag

Lunch: Spaghetti och köttfärssås 
Alternativ: Herrgårdskyckling med ris 
Efterrätt: Apelsinkräm

Tisdag

Lunch: Kokt torsk o potatis med ägg/persiljesås
Alternativ: Stek, potatis och gräddsås
Efterrätt: Glassbägare

Onsdag

Lunch: Falukorv m pepparrotstäcke, potatismos
Alternativ: Grönsakssoppa
Efterrätt: Jordgubbssoppa

Torsdag

Lunch: Kålsoppa m frikadeller
Alternativ: Grekisk färsbiff, stekt potatis, vitlökssmör 
Efterrätt: Bärpaj, vaniljsås

Fredag

Lunch: Sprödbakad kolja, potatis, spenathollandaise
Alternativ: Kycklingklubba, kokt potatis/ris gräddsås
Efterrätt: Hemkokt äppelkräm

Lördag

Lunch: Köttbullar, kokt potatis m gräddsås 
Efterrätt: Päron, lingongrädde

Söndag

Lunch: Kotlettrad, stekt potatis m grönpepparsås
Efterrätt: Ostkaka, m sylt o grädde