Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 20

-

Måndag

Lunch: Fiskgratäng Bonjour, potatismos, gröna grönsaker  
Alternativ: Järpar, potatismos
Efterrätt: Apelsinsoppa

Tisdag

Lunch: Stekt fläsk, bruna bönor, kokt potatis
Alternativ: Köttfärslasagne
Efterrätt: Äppelmos

Onsdag

Lunch: Fransk kycklinggryta, ris/potatis, haricot verts 
Alternativ: Köttgryta, ris/potatis
Efterrätt: Chokladpudding, grädde 

Torsdag

Lunch: Spenatsoppa m ägghalva, soppbulle m ost  
Alternativ: Pytt i panna, stekt ägg
Efterrätt: Blåbärspaj, vaniljkvarg 

Fredag

Lunch: Kåldolmar, gräddsås, kokt potatis, morötter 
Alternativ: Stekt fisk, kall sås, potatis
Efterrätt: Donuts

Lördag

Lunch: Laxpanett, dillmajonnäs ,kokt potatis, grönsaker 
Efterrätt: Persika, grädde

Söndag

Lunch: Stek Provencale, sås, rostad kulpotatis
Efterrätt: Citronfromage m mandariner