Vecka 20
-
Måndag
Lunch: Fiskgratäng Bonjour, potatismos, gröna grönsaker
Alternativ: Järpar, potatismos
Efterrätt: Apelsinsoppa
Tisdag
Lunch: Stekt fläsk, bruna bönor, kokt potatis
Alternativ: Köttfärslasagne
Efterrätt: Äppelmos
Onsdag
Lunch: Fransk kycklinggryta, ris/potatis, haricot verts
Alternativ: Köttgryta, ris/potatis
Efterrätt: Chokladpudding, grädde
Torsdag
Lunch: Spenatsoppa m ägghalva, soppbulle m ost
Alternativ: Pytt i panna, stekt ägg
Efterrätt: Blåbärspaj, vaniljkvarg
Fredag
Lunch: Kåldolmar, gräddsås, kokt potatis, morötter
Alternativ: Stekt fisk, kall sås, potatis
Efterrätt: Donuts
Lördag
Lunch: Laxpanett, dillmajonnäs ,kokt potatis, grönsaker
Efterrätt: Persika, grädde
Söndag
Lunch: Stek Provencale, sås, rostad kulpotatis
Efterrätt: Citronfromage m mandariner