Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Remiss om utvecklingsstrategi funktionshinderomsorgen

Socialnämndens pågående arbete med strategier för funktionshinderomsorgen finns nu ute på remiss. Det innebär att du som invånare har möjlighet påverka strategin genom att lämna dina synpunkter på remissutgåvans innehåll.

Socialnämnden beslutade den 13 augusti 2020 att remissutgåvan av utvecklingsstrategi för funktionshinderomsorgen ”Ett självständigt liv” sänds ut på remiss till politiska partier representerade i Nässjö kommunfullmäktige, organisationer representerade i Kommunala rådet för funktionshinder, Psykiatriska mottagningen i Nässjö, Regionens habilitering samt Höglandets samordningsförbund.

Allmänhetens synpunkter

Förutom ovannämnda instanser har du som invånare i kommunen möjlighet att lämna synpunkter på remissutgåvan av utvecklingsstrategin för funktionshinderomsorgen. Här finns dokumentet för nerladdning:
Strategier för funktionshinderomsorgen, remissutgåvaPDF

Svara gärna på nedanstående frågor. Vill du lämna andra synpunkter på strategin finns det även möjlighet till det i formuläret nedan. Du kan lämna dina synpunkter fram till den 17 september. Tack för din medverkan.

Lämna dina synpunkterHjälpte informationen på den här sidan dig?


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.
×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.