Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Norråsagården

Norråsagården ligger i centrala Nässjö, i stadsdelen Runneryd, på gångavstånd till Nässjö hembygdspark. I närheten av Norråsagården finns det kiosk, affär och busshållplats.

Lägenheter

Norråsagården är ett äldreboende med två avdelningar med sammanlagt 28 lägenheter. Varje avdelning har gemensamt kök med matsal, allrum, tvättstuga och inglasad terrass. På både bak- och framsida finns uteplatser. På entréplan finns en samlingslokal som du som hyresgäst kan låna.

Lägenheterna är utrustade med en köksenhet (trinett), eget handikappanpassat badrum med dusch och toalett, höj- och sänkbar säng samt ett låsbart värdskåp. I övrigt möblerar du din lägenhet med egna möbler. Lägenheternas storlek varierar och hyran beräknas efter ytan.  

Måltider

De som bor på Norråsagården äter vanligtvis frukost, lunch och middag i den gemensamma matsalen på avdelningen. Maten som serveras på Norråsagården tillagas i Parkgårdens centralkök, förutom frukost som lagas på Norråsagården. På vardagarna finns det två rätter att välja mellan. Mellanmål serveras efter önskemål och behov. Självklart kan man också välja att äta i sin lägenhet.

Besök

Släkt och vänner får hälsa på när de vill. Har du långväga gäster som behöver övernatta finns det möjlighet att mot en avgift göra det i vårt övernattningsrum.

Korttidsavdelning

På Norråsagården finns en korttidsavdelning. Anledningen till att man får en plats på en korttidsavdelning kan exempelvis vara att en anhörig som vårdar i hemmet behöver avlösning en kortare tid, eller att någon behöver korttidsvård efter en sjukhusvistelse. Ibland gäller det vård i livet slutskede. 

Karta

Resultat Norråsagårdens äldreboende

Kontakt

Expandera Minimera

Norråsagården
Enhet 1, 0380-51 87 40
Enhet 2, 0380-51 87 44
Korttidsavdelningen 0380-51 87 59
Enhetschef 0380-51 81 86

Norråsagatan 31
571 35 Nässjö

Hjälpte informationen på den här sidan dig?


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.
×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.