Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Publicerad:

Invigning av Nyhemsskolans nybyggda lokaler

Exempelbild

På fredag invigs den nybyggda skolbyggnaden på Nyhemsskolan. Elever kommer att klippa bandet och spela fanfar. Det blir också dans, rundtur i lokalerna och festmåltid för elever och personal.

Den nybyggda delen av skolan har åtta klassrum med tillhörande grupprum, personalarbetsrum, nytt kök och matsal. Det har även byggts en ny bildsal i den gamla matsalen.

- Vi är så glada över att alla våra elever är samlade under samma tak i nya, fina lokaler, berättar rektor Kajsa Andersson. Förut var vi trångbodda men de nya lokalerna är rymliga, ljusa och mer trivsamma för alla. Ett lyft för hela skolan!

Under invigningen kommer en elev från varje årskurs att vara med och klippa bandet. Invigningstalare är skolchef Leif Landberg och barn- och utbildningsnämndens ordförande Carla Habib. Alla elever kommer att dansa på skolgården och för att fira den nya matsalen har de fått önska sig en festmåltid - det blir hamburgare med kladdkaka till dessert. De inbjudna gästerna ska få en rundtur i de nya lokalerna under ledning av rektor och medarbetare.

Invigningen äger rum fredag 12 januari klockan 09:30 med samling på skolgården.

Nyhemsskolan är en F-6 skola med 380 elever. Skolan byggs till de kommande åren för att kunna ta emot fler elever. Renovering av kringliggande lokaler som till exempel idrottshallen fortgår.

Kontakt
Kajsa Andersson, rektor för Nyhemsskolan
kajsa.andersson1@nassjo.se
0380-518434