Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Publicerad:

Testa pumptrack, skidskytte, frisbeegolf och hinderbanan under Nässjö Outdoor

Barn med cykelhjälm på huvudet klättrar i en hinderbana.

Lördag 2 oktober arrangeras Nässjö Outdoor - en dag då du kan testa på olika aktiviteter. Besök Nässjö city och ta en sväng förbi Stortorget. Där finns utmaningar som passar både stora och små.

Årets Nässjö Outdoor äger rum lördagen den 2 oktober mellan klockan 10-15. Under den tiden finns möjlighet att testa på aktiviteter som bland annat pumptrack, skidskytte och frisbeegolf. På plats på Stortorget finns även instruktörer som informerar och guidar dig genom aktiviteterna. Förra årets hinderbana är tillbaka och du hittar den på Storgatan. Några av aktiviteterna kan du tävla i - så utmana familjen eller kompisarna.

Personal från fritidsgården Connection finns på plats vid pumptracken och av dem kan du låna den utrustning som behövs för att testa banan.

Läs mer om lördagens program på Nässjö Outdoor

Både pumtracken och hinderbanan kan du testa vid fler tillfällen längre fram. De finns uppställda mellan 3-17 oktober på Stortorget och på Storgatan. Åkning på pumptracken sker på egen risk och du tar själv med dig den utrustning som behövs. Små barn ska vara under uppsikt av en vuxen.

Nässjö Outdoor arrangeras av Nässjö citysamverkan.