Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Publicerad:

Nässjö simhall öppnar igen

Simhall

Tisdag 10 augusti välkomnas badgäster tillbaka till Nässjö simhall. Då det fortfarande råder en pandemi uppmanas badgäster ta del av informationen om vad som gäller för besök i badhuset.

Antalet platser i omklädningsrummen är begränsade för att alla på ett bättre sätt ska kunna hålla avstånd till varandra. Detta innebär att ett maxantal på 38 herrar och 42 damer kan vistas i omklädningsrummen samtidigt.

Duscha innan besök i bassängen och även efter besöket. Det finns markeringar som visar hur badgäster håller avstånd till varandra.

På grund av rådande pandemi är inte bubbelpoolen eller bastun öppen.

Nässjö simhall har ordinarie öppettider, men fredagar och lördagar krävs förbokning innan besök. Vi räknar med att dessa dagar är de mest populära och därför har vi ett bokningsförfarande för att så många som möjligt ska kunna besöka oss och samtidigt kunna hålla avstånd. På fredag respektive lördag erbjuder vi två bokningsbara pass för 25 herrar respektive damer. Bokning görs via bokningssytem Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vi följer myndigheternas rekommendationer och riktlinjer löpande, därför kan det ske förändringar i öppettider, antal besökare eller villkor för besöket.