Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Publicerad:

Sommarlov 2021 - Det händer på lovet!

Alla barn och ungdomar är välkomna till årets sommarlovsaktiviteter. Missa inte Summertour under vecka 24. Kicka boll i fotbollsskolan, delta i bibliotekets sommarläsning, eller träffa kompisarna och fritidsledarna på aktivitetsområdet i Nässjö.

Måndag till torsdag under vecka 24 blir det Summertour och då kommer fritidsledarna att besöka några av Nässjös kransorter. Det blir aktiviteter med bland annat hoppborg, hinderbana med mera. Från och med torsdag 24 juni finns fritidsledarna på aktivitetsområdet vid Nässjö sim- och sporthall, alla vardagar från kl 12.30. På området kan du spela basket, beachfotboll, beachvolleyboll, åka skateboard och mycket annat. Här kan du också låna kickbikes, cyklar, skateboard och hjälm.

Föreningar i kommunen erbjuder också lovaktiviteter. Delta i fotbollsskolan Summer Camp eller varför inte spela bangolf tillsammans i Junis sommarskoj?

Många lovaktiviteter arrangeras utomhus. Vid varmt och soligt väder - skydda dig mot solen och glöm inte att dricka.

Det pågår fortfarande en pandemi, så kom ihåg att hålla avstånd när du träffar andra. Tänk på att inte besöka en aktivitet om du inte känner dig fullt frisk. Var rädd om dig själv och andra!

Lovaktiviteterna riktar sig främst till barn och unga 6–15 år. Några av aktiviteterna kräver anmälan och har begränsade antal platser. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet. Arrangör av aktiviteterna är kultur- och fritidsförvaltningen och föreningar i kommunen.

Läs mer om sommarlovsaktiviteterna.

×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.