Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Publicerad:

Anmäl lovaktiviteter till sommarlovet

Exempelbild

Nu är det dags att lägga in lovaktiviteter i vår lovkalender. När allt ligger samlat blir det enkelt att hitta något roligt att göra under sommarens skollediga dagar.

Under sommarlovet när barn och unga i Nässjö kommun är lediga har de tid över för aktiviteter. Alla anmälda lovaktiviteter till sommarlovet presenteras i ett kalendarium via länken här på sidan. I kalendern visas aktiviteter som arrangeras av framförallt kommunens föreningar och våra kommunala verksamheter.

Anmäl lovaktiviteter

Allt som anmäls via webbformuläret presenteras i ett kalendarium. Att anmäla lovaktiviteter går att göra fram till dess att lovet börjar då det uppdateras löpande.

Här lägger du in lovaktiviterna

Här hittar du alla lovaktiviviteterna

Sök bidrag

Vill ni som ideell förening anordna kostnadsfria lovaktiviteter för åldern 6-15 år? Nu kan ni söka bidrag från Nässjö kommun för att anordna valfri aktivitet under sommarlovet under förutsättning att den riktar sig till målgruppen och är kostnadsfri för deltagarna. Bidraget finansieras av Socialstyrelsen. Ansök redan idag, men senast 27 juni. Ni söker bidraget via bidragsportalen, där finns också mer information om riktlinjer och villkor.

Bidragsportalenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.