Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Publicerad: 8 juni 2020, kl 07:21

Sommarlov 2020 - Det händer på lovet!

Alla barn och ungdomar är välkomna till årets sommarlovsaktiviteter. Kicka boll i fotbollsskolan, ha sommarskoj på dagläger, eller träffa kompisarna och fritidsledarna på nya aktivitetsområdet i Nässjö.

I sommar flyttar fritidsgården ut till aktivitetsområdet vid Nässjö sim- och sporthall. Från 29 juni finns fritidsledarna på området, alla vardagar från kl 12.30. På aktivitetsområdet kan du spela basket, beachfotboll, beachvolleyboll, åka skateboard och mycket annat. Här kan du också låna kickbikes, cyklar, skateboard och hjälm.

Delta i fotbollsskolan Summer Camp, sommaridrottsskola i friidrott eller varför inte ett dagläger? Föreningar i kommunen erbjuder lovaktiviteter som passar många.

I år arrangeras många lovaktiviteter utomhus. Vid varmt och soligt väder - skydda dig mot solen och glöm inte att dricka. Tänk på att inte besöka en aktivitet om du känner dig förkyld. Var rädd om dig själv och andra!

Lovaktiviteterna riktar sig främst till barn och unga 6–15 år. Några av aktiviteterna kräver anmälan och har begränsade antal platser. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet. Arrangör av aktiviteterna är kultur- och fritidsförvaltningen och föreningar i kommunen.

Läs mer om sommarlovsaktiviteterna.

×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.