Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Publicerad: 14 juni 2019, kl 12:48

ER bil är årets företagare i Nässjö kommun

Exempelbild

"Kjell Carlsson har ett otroligt driv i försäljningen och är den idag som ligger etta inom Honda Sverige. I familjen är man entreprenörer och företagsamma med flera företag inom bil- och bussuthyrning, reparationer, försäljning, däckförvaring och leasing. De har byggt upp företaget över tid och blivit något av ett fullserviceföretag inom bilbranschen" löd ett stycke ur juryns motivering.

Onsdagen den 12 juni fick Kjell Carlsson ta mot priset som är det mest prestigefyllda pris inom Företagarna. Priset delas ut för att synliggöra entreprenörer som, genom sitt engagemang och sin företagsamhet, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.

– Jag får ödmjukast tacka för den här utmärkelsen, sade Kjell Carlsson vid mottagandet. Jag känner mig väldigt stolt och väldigt glad, fortsatte han.

Kjells engagemang i företaget har smittat av sig på sönerna Fredrik, Martin och Rickard som småningom kommer att ta över verksamheten.

– Kjell har på ett imponerande sätt byggt upp och utvecklat sina verksamheter, säger Claes Johansson, vd på Nässjö Näringsliv.

Årets företagare i Nässjö kommun delas ut av organisationen Företagarna, i nära samarbete med Nässjö Näringsliv och Nässjö kommun. Priset delas ut både på lokal, regional och nationell nivå.

I och med utnämningen som Årets företagare i kommunen är Kjell Carlsson även med och tävlar om priset på regional och nationell nivå. Lycka till önskar Nässjö kommun!

Nyheten i sin helhet går att läsa via Nässjö näringsliv webbnyhet.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.