Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Publicerad:

Efter regn kommer allsång

Exempelbild

Regn och rusk stoppade inte Ehrling Lundberg och PULS som framförde i Hembydsparken under onsdagskvällen. Strax innan kl 17.00 öste regnet ner, men precis när allsången skulle börja tittade solen fram. Allsången var en del av äldreveckan 2019.

Per Andrén från Kultur och Fritid, och Anneli Tellmo Jung från socialförvaltningen, hälsade alla välkomna och berättade lite om resan fram till årets äldrevecka. Därefter blev det en timma fylld med allsång och underhållning av Ehrling Lundberg och PULS med Daniel Undfors i spetsen. Drygt 100 deltagare hade tagit sig till Hembygdsparken för att njuta av allsången. Klockan hann precis passera 18.00 innan allsången tyvärr fick ett abrupt slut på grund av regn och åska, och de flesta skyndade sig för att ta skydd från regnet.

Trots det plötsliga slutet är Anneli Tellmo Jung mycket nöjd med kvällen.
- Med tanken på hur prognosen hade sett ut för kvällens väder är jag nöjd och glad att vi fick en timme utan regn och att så många vågade komma.

Daniel Undfors säger att han och de andra bandmedlemmarna njöt av varenda sekund på scen.
- Kul att det kom så mycket folk som det gjorde. Vi är väldigt tacksamma för det och det var oerhört kul att alla diggade och sjöng med till låtarna, säger Daniel.

Låtar som spelades under kvällen var Lasse Lönndahl, Sven-Ingvars, Taube, Arvingarna och mycket mer.


×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.