Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Publicerad: 16 maj 2019, kl 14:40

"Nu kör vi!" - ropade barnen när Hultets förskola invigdes

Exempelbild

I dag var det invigning av Hultets förskola samtidigt som förskolans dag firades. Det bjöds på sång och dans av barnen efter att bandet hade klippts och förskolan var invigd.

Fler lokaler innebär fler möjligheter. Nu är Hultets förskola inte bara utrustad med sju avdelningar, utan även med ett vattenrum, en stor gympasal och en alldeles egen ateljé. Förskolechefen, Åsa Klaar, menar att detta har varit möjligt att åstadkomma då alla inblandade har haft tålamod och en positiv inställning.

Förskolans dag firas i hela Sverige i dag och barnen på Hultets förskola var utklädda till allt från sina favoritsuperhjältar till sitt favoritdjur. Melker, iklädd i blå kostym, var den som fick äran att klippa bandet för att officiellt inviga förskolan.

- Förskolans dag är jätteviktig. Den uppmärksammar hur viktig förskolan faktiskt är för barns lärande och utveckling, säger Eva Gustavsson, förskollärare på Hultets förskola.

Nu kommer de sju avdelningarna Gullvivan, Vitsippan, Prästkragen, Smörblomman, Tussilagon, Vallmon och Blåklockan fyllas med de 127 barnen för både utveckling, lek och skoj.


×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.