Meny Stäng Sök
Meny Stäng Meny

Publicerad: 28 februari 2019, kl 14:06

Nässjö kommun uppvaktade Skullaryd Älgpark

Exempelbild

Under onsdagen besökte representanter för Nässjös turistcenter Skullaryd Älgpark för att framföra kommunens gratulationer, med anledning av utmärkelsen Årets turismpris.

Skullaryd Älgpark vann årets turismpris på Jönköpingsgalan. Priset delas ut av Smålands turism och motiveringen lyder:

”Med sin gedigna kunskap om svenska klövviltsarter, respekt för djuren och genuina värdskap skapar Skullaryd Älgpark exceptionella naturupplevelser. Parkens framgångsfaktor är lärande möten med de vilda djuren i deras naturliga miljö och på deras villkor. Dessutom genomsyrar företagets exportmognad allt från deras digitala närvaro till guidernas språkkunskaper. Detta säkerställer att även utländska besökare får en högkvalitativ upplevelse. Samtidigt som flera älgparker stängs går Skullaryd framåt och satsar starkt inför framtiden på mat, boende och att förlänga säsongen. Erik Öster står för den nya generationen företagare som förverkligat en dröm genom att på ett innovativt sätt förädla ett arv till att bli en målgruppsanpassad besöksattraktion. Erik är även ett föredöme för unga landsbygdsföretagare.”

Under besöket berättade Erik Öster om verksamheten och om gjorda och planerade satsningar i verksamheten.

- Vi är stolta i Nässjö kommun över att vi har en så fantastisk verksamhet inom besöksnäringen, säger Therese Ekblad, Nässjö turistcenter.

×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.