Meny Stäng Sök
Meny Stäng Meny

Publicerad: 3 december 2018, kl 11:25

Rösta på förslagen i ”En halv miljon idéer”

Exempelbild

Nu är det dags att rösta på förslagen som kommit fram i Äng, Solberga och Ormaryd.

Den 26 november öppnade röstningen i Nässjö kommuns medborgarbudget ”En halv miljon idéer” och pågår fram till 16 december. Alla som bor i planeringsområde Äng, Solberga och Ormaryd får rösta och det finns ingen åldersgräns. Totalt finns 27 förslag (11 st i Ormaryd, 9 st i Äng och 7 st i Solberga) med stor variation: allt från boulebanor, trädäck och utegym till linbana, hundrastgård, lekplatser, och hinderbanor.

De boende har under våren lämnat in förslag på åtgärder i den fysiska miljön som bidrar till att göra närområdet trevligare, trivsammare och attraktivare. Den här omgången finns det 250 000 kronor till varje planeringsområde och de förslag som får flest röster kommer på plats under 2019 och 2020.

Det går att rösta digitalt på projektets webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller vid något av våra röstningsmingel. Det går också att rösta per post, e-post eller telefon. Läs mer om förslagen och allt om röstningen på blogg.nassjo.se/medborgarbudgetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.