Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Publicerad:

Ny omröstning Solberga planeringsområde

Exempelbild

Ny idéinlämning och omröstning i Solberga

I första omgången som genomfördes i Solberga 2016-2017 vann förslaget om nya omklädningsrum på badplatsen och en hinderbana till lekplatsen. Hur det blev kan du se på Solbergas sida I andra omgången 2018-2019 vann förslagen om en klätterställning och utegym på lekplatsen i Solberga. Klätterställningen är på gång men regelverket för hur utegymsutrustning får placeras ändrades kort efter röstningen. Tyvärr kommer vi därför inte kunna genomföra utegymmet. De översiktliga beräkningarna som gjordes innan omröstningen visade sig vara lite för låga. När klätterställningen är på plats finns uppskattningsvis 65 000 kr kvar. Därför gör vi nu en ny omgång för inlämning av idéer och röstning om vad återstående pengar ska användas till.

Du som bor i Solberga planeringsområde har fått en folder med information skickad till din brevlåda.

IDÈINLÄMNING 9-18 oktober

För att lämna in din idé behöver du beskriva vad du vill ska göras, motivera och bifoga kontaktuppgifter som vi kan nå dig på. Det gör du via formuläret på https://a.entergate.se/nassjo/ideinlamning

Du kan även använda dig av QR-koden nedan eller skicka din idé med e-post eller i ett brev. Kontaktuppgifter hittar du till höger.

QR-kod för idéinlämning

QR-kod för idéinlämning

RÖSTNING 1-9 november

Alla som bor i Solberga planeringsområde får vara med och bestämma vilket/vilka förslag som ska genomföras genom att rösta.

Den 3 november kl 18.30-20.00 är det röstningsmingel i Stubben, Stubbarpsvägen 20 i Solberga. Där kan du se alla förslag presenterade, rösta och höra mer om processen.

Vill du hellre rösta digitalt gör du det genom formuläret på https://a.entergate.se/nassjo/rosta

Du kan även använda dig av QR-koden nedan eller rösta via telefon eller epost. Kontaktuppgifter hittar du till höger.

QR-kod för röstning

QR-kod för röstning