Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Publicerad:

Röstningen är avgjord i Fredriksdal och Grimstorp

Exempelbild

Vi har ett resultat i andra omgångens omröstning

I Fredriksdal är det Upprustning av huset på badplatsen och Belysning på näridrottsplatsen som kommer att göras för pengarna som är kvar. Beroende på hur mycket de förslagen kostar att genomföra fortsätter vi med det högst prioriterade som fortfarande är genomförbart med resterande pengar. På dialogportalen.se hittar du det detaljerade resultatet för omröstningen i Fredriksdals planeringsområde. 

I Grimstorp är det en Gång och cykelstig till badplatsen och Omklädningsrum på badplatsen som kommer att göras för pengarna som är kvar. Beroende på hur mycket de förslagen kostar att genomföra fortsätter vi med det högst prioriterade som fortfarande är genomförbart med resterande pengar. På dialogportalen.se hittar du det detaljerade resultatet för omröstningen i Sandsjöbygdens planeringsområde. 

Förslagen kommer att genomföras under 2020 och 2021 i samråd med de som lämnat förslagen. I den mån det finns pengar kvar efter att förslagen genomförts utförs andra förslag enligt ordningen som fastställt av rösterna.

Stort tack till alla som varit med och lämnat förslag och röstat!