Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Publicerad:

Nu öppnar vi för idéinlämning i södra delarna

Exempelbild

Du som bor i Fredriksdal, Grimstorp, Sandsjöbygden och Stensjöns planeringsområden har nu möljighet att lämna in dina idéer. Var med och påverka utvecklingen i ditt område och lämna förslag på vad återstående pengar ska användas till!

Idéinlämningen har öppnat och under april kommer vi ut till planeringsområdena för idékvällar. Under idékvällen har du chansen att träffa dina grannar, prata om vad ni tycker behövs i ert planeringsområde, se vad som gjorts i andra planeringsområden och självklart lämna din idé. Mer information om vad som gäller för idéerna hittar du under fliken Regler i menyn. Du kan lämna in din idé direkt på kartan under fliken Lämna förslag. Det går även att lämna in idén via post, epost, telefon utöver idékvällen:

Berätta om din idé, varför den behövs och plats. Skriv även ditt namn och telefonnummer, ålder, kön och om du godkänner att ditt namn publiceras med idén på kartan eller om du vill vara anonym. Övriga uppgifter används för att vi ska kunna komma i kontakt med dig och statistik.

Skickas per post till: Kommunledningskontoret, Att: Simon Dagson, Nässjö kommun, 571 80 Nässjö

eller E-post till: simon.dagson@nassjo.se

eller lämnas muntligen på telefon: 0380 51 83 03

Idéinlämningen är öppen mellan 1 april och 2 juni.

Datum och plats för idékvällarna

Sandsjöbygden 10 april 18.30 i Sandsjöforshallen.

Fredriksdal 11 april 18.30 i Missionskyrkan.

Stensjön 24 april 19.00 på Runeplan.

Grimstorp 25 april på Träffpunkten 2.