Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Publicerad:

Vad händer i projektet just nu?

Exempelbild

Även om det inte syns ute i planeringsområdena är projektet i full gång!

Snart drar andra omgången i de södra delarna igång

Förberedelserna inför andra omgången är i full gång! I mitten av mars kommer vi att träffa föreningar i de olika områdena och sen i april drar idéinlämningen igång, mer information kommer!

Samlad information om varje planeringsområde

Nu finns det en sida för respektive planeringsområde med information om vad som har hänt och vad som är på gång. Ni hittar sidorna genom att klicka er vidare i menyn till höger under norra (Flisby, Solberga, Ormaryd och Äng) respektive södra delarna (Fredriksdal, Grimstorp, Sandsjöbygden och Stensjön).

Fortsatt arbete med de framröstade förslagen

I takt med att snön smälter kommer det även att bli mer synlig aktivitet i flera av de vinnande förslagen från första omgången i de södra delarna. I slutet av mars kommer arbetet med lekplatsen i Stensjön dra igång och utegymmet är levererat till kommunen och väntar på att komma på plats efter avverkning och markarbete. I Grimstorp har material beställts till första delen av belysningsrundan och man tittar på avverkningen för att binda ihop slingan. Mer information och kartor/ritning finns på de respektive sidorna.

Arbetsgruppen arbetar också vidare med de förslag som vann i andra omgången i de norra delarna.