Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Trygg förening Nässjö

Certifieringen är pausad under 2022!

Nässjö kommun, RF-SISU Småland och föreningslivet arbetar ständigt för att alla barn och unga ska känna sig trygga i den förening man är aktiv i. Certifieringen ”Trygg förening Nässjö” är resultatet av det arbetet. 

Certifieringen innebär att föreningen genomgår ett certifieringsarbete och tar fram en föreningspolicy gällande diskriminering- och inkludering inom föreningen samt en handlingsplan kopplad till denna policy.

Nässjö kommun prövar föreningens policy och handlingsplan, därefter är föreningen certifierad i tre (3) år. Efter tre år är det dags att arbeta om policy och handlingsplan.

Som ett extra stöd i detta arbete får certifierade föreningar ett särskilt årligt stöd från Nässjö kommun för att underlätta arbetet.

Certifierade föreningar listas på denna sida samt får lov att använda framtagen certifieringsstämpel i marknadsföring av sin förening.

Kontakt

Expandera Minimera

Fritid- och föreningsservice
0380-51 80 00

Telefontider
Mån-fre 8-17


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.