Nässjö kommuns stiftelse för utbildningsändamål

Stipendiet delas ut till elev, eller grupper av elever, i Nässjö kommuns skolor som under läsåret utmärkt sig eller särskilt arbetat med någon av följande områden: åtgärder mot mobbing, för kamratstöd, mot droger, mot rasism och främlingsfientlighet eller för ökad internationalisering.

Sista ansökningsdag

Motiverade förslag på stipendiater ska inlämnas till rektor på respektive skola senast den 1 februari. Förslagen behandlas på föräldraråd/skolkonferens. Stipendierna delas ut i samband med skolavslutningarna.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.