Meny Stäng Sök
Meny Stäng Meny

Stiftelser och stipendier

Nässjö kommun förvaltar en rad stiftelser och stipendiefonder.

Att ansöka om bidrag eller stipendier är inte svårt och det kan definitivt vara värt att försöka.

Så här söker du bidrag ur en stiftelse

Till de flesta stiftelser som förvaltas av Nässjö kommun behöver du ingen särskild ansökningsblankett. Särskilda blanketter krävs endast om du vill ansöka om bidrag ur Nils Lundströms stipendiestiftelse eller Mobergska fonden. För Nils Lundstöms stipendiestiftelse kan du ansöka direkt på webben via en e-tjänst.

Skriv ned namn, adress, personnummer och telefonnummer på ett vanligt papper samt en kort redogörelse för varför du anser dig behöva ett bidrag ur stiftelsen. Glöm inte att skriva ur vilken stiftelse du söker bidraget. Skicka med kopior på de intyg du anser styrker din ansökan. Skicka inga originalhandlingar.

Din ansökan går oftast in i den kommunala ärendehanteringen och kan ibland ta lite tid. Men låt dig inte avskräckas - den som väntar på något gott väntar som bekant aldrig för länge. Det kan ju bli du som får utdelningen. Och lyckas du inte första gången är du välkommen att söka igen.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.
×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.