Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Jobba som röstmottagare

Söndagen den 11 september är det allmänna val och till det söker Nässjö kommun och Valmyndigheten ett antal personer som har intresse för att arbeta i olika roller under förtidsröstningen eller på valdagen.

Arbeta under förtidsröstningen

Förtidsröstningen pågår 18 dagar före valdagen, mellan 24 augusti till 10 september. Valpersonalen arbetar i par på något av våra medborgarkontor eller i den lokal som hålls extra öppen i Nässjö city.

Arbetsuppgifter på valdagen

Under själva valdagen arbetar du i ett team på plats i någon av de 15 vallokaler som kommunen håller öppet. Ni har olika roller. Det kan till exempel vara som ordningsman, längdförare eller kanske som ordförande.

Kontakt

Tycker du att någon av rollerna verkar intressanta och passar dig, hör av dig till kommunens valsamordnare, Leif Fager på 0380-51 80 30 eller leif.fager@nassjo.se, så får du mer information om uppdragen och ni kan bestämma en tid för att träffas.

Kontakt valnämndens kansli

Expandera Minimera

Leif Fager
kommunledningskontoret
leif.fager@nassjo.se
0380-51 80 30

Cecilia Gerhardsson
kommunledningskontoret
cecilia.gerhardsson@nassjo.se
0380-51 80 52

Emma Ljungkvist Cavalcanti
kommunledningskontoret
emma.ljungkvist-cavalcanti@nassjo.se
0380-51 80 43


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.