Ytterligare åtgärder kultur och fritid

Följande gäller i Nässjö kommun:

Kultur och bibliotek

Som en följd av de skärpta restriktionerna är stadsbiblioteket tillfälligt stängt, men det innebär inte att du måste sluta låna böcker, film och andra medier.

• Låna e-böcker, läs tidningar och streama film genom att gå in på bibliotek.nassjo.se

• Beställ en bokkasse för avhämtning utanför biblioteket eller hemkörning bibliotek.nassjo.se

• Inga förseningsavgifter.

• Meröppet tas ur drift.

Besked om biblioteksverksamhetens öppnande kommer i början av januari.

All programverksamhet i kulturhuset Pigalle är inställd tillsvidare.

Konsthallen är stängd tillsvidare.

Idrottsanläggningar

Kommunens anläggningar stänger för all kultur- och fritidsverksamhet förutom skolverksamhet och professionell elitidrott som är att betrakta som näringsverksamhet. Detta gäller även för de som är födda 2005 och senare.

Simhallen hålls fortsatt stängt för allmänheten, det vill säga bad, motionssim, relax, gruppträning och vattengympa. Skolverksamhet och skolsimskola fortsätter som vanligt.

Allmänhetens åkning på kultur- och fritids is-anläggningar är fortsatt inställd.

Fritidsgårdar

Fritidsgårdsverksamheten är fortsatt stängd.

Lövhults motionsgård

Motionsgården är stängd för allmänheten tills vidare.

Café Lövhult

Café Lövhult håller stängt tills vidare.

Medborgarkontoren

Medborgarkontoren i kransorterna är öppna från 7 januari.

Medborgarkontoret i Nässjö är fortsatt öppet.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.