Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Information och rådgivning från andra myndigheter

Länkar till information från svenska myndigheter.

Frågor om coronaviruset? Ring 113 13

Har du frågor om coronviruset, covid-19, kan du ringa det nationella informationsnumret 113 13.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster All information som 113 13 lämnar ut är verifierad av Folkhälsomyndigheten eller annan ansvarig myndighet. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt.

Misstänker du att du är smittad? Ring 1177

Du ska ringa 1177 länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterVårdguiden om du har varit i ett land där sjukdomen sprids och har symtom, eller om du har symtom efter att ha haft nära kontakt med någon som är sjuk i covid-19. Du behöver inte kontakta vården om du inte har några symtom på covid-19.

Folkhälsomyndigheten, information och svar på frågor

Du kan få mer information på Folkhälsomyndighetens webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster där man har samlat de vanligaste frågorna och svaren om coronaviruset.

Krisinformation - information från myndigheter

På webbplatsen krisinformation.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns samlad information om coronaviruset från ansvariga myndigheter.

Dela endast bekräftad information

Hjälp till att förhindra ryktesspridning och spekulationer, var källkritisk och dela inte osäker information.

Kontakt

Expandera Minimera

Nässjö kommun
0380-51 80 00
kommunstyrelsen@nassjo.se


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.