Meny Stäng Sök
Meny Stäng Meny

Håll Nässjö rent

Tillsammans håller vi Nässjö rent.

Vecka 17 varje år är det skräpplockardagar i Nässjö kommun. Skräpplockardagarna är Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning som hålls vecka 17. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp - både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej. 2018 deltog 4320 barn och ungdomar från Nässjö och totalt var vi 676 366 hjältar runt om i landet som samlades för att plocka skräp!

Från 6 februari öppnar anmälningen till Vi Håller Rent! Anmäl er på www.hsr.se/vihallerrentlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Alla förskolor, skolor och barn- och ungdomsföreningar som anmäler sig senast den 24 mars får kostnadsfritt Håll Sverige Rent skräpplockarmaterial bestående av sopsäckar, soppåsar och digitalt pedagogiskt material.

Sortera och återvinn gärna förpackningar av papper, glas, metall och plast på en återvinningsstation om möjlighet finns.

Var med du också i kampen mot skräpet!

Kontakt

Expandera Minimera

Vid frågor om skräpplockardagarna, kontakta samhällsplaneringskontoret.

Monica Johansson
0380 – 51 83 19
monica.johansson@nassjo.se

Elin Enhäll
0380 – 51 82 37
elin.enhall@nassjo.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.
×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.