Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Konferens om integration och arbetsmarknad

Ett stort tack till alla som medverkade på konferensen på Hotell Högland den 15 juni!

Från utanförskap till livskvalitet

Aktivitetshuset i Nässjö är en ny metod för att arbeta med integration på arbetsmarknaden. Välkommen till en konferens för att ta del av projektets erfarenheter. Hur ser modellen ut? Vad har gått bra? Vilka utmaningar har funnits? Och vilka är människorna inom projektet?

Detta är konferensen för dig som är intresserad av hur kommuner kan arbeta med integration och sysselsättning. Och som vill bidra med egna idéer och tankar.

Ur programmet

Ta del av resan från utanförskap till glädje och livskvalitet. Möt projektledare och deltagare från Aktivitetshuset i Nässjö. Lyssna på representanter från Nässjös näringsliv och kommunledningen.

Dagens inspirationsföreläsare är Nadim Ghazale som är polis, föreläsare och författare till boken ”Min väg från flykting till hela Sveriges polis”. Han höll ett mycket uppskattat sommarprat 2021 och har bland annat medverkat i SVT-programmet Veckans brott.

Se hela programmet här

Om konferensen

Konferensen arrangeras av Nässjö kommun i samverkan med Svenska ESF-rådet. Den är kostnadsfri och öppen för alla. Anmälan krävs.

Om projektet

Designing Empowerment är ett tvåårigt EU-projekt för att möjliggöra egenförsörjning. Det drivs av Nässjö Lärcenter och finansieras av Svenska ESF-rådet via Europeiska socialfonden.

Läs mer om projektet här

Logotyp Europeiska socialfonden

Kontakt

Expandera Minimera

Ingrid Håkansson, projektledare
070-510 55 73
ingrid.hakansson@nassjo.se

Tommy Andersson, delprojektledare
070-289 59 24
tommy.andersson@nassjo.se


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.