Meny Stäng Sök
Meny Stäng Meny

Handledarutbildning för järnväg

Handledarutbildning för järnväg

Att möta nya människor och sammanhang på arbetsplatsen kan vara komplext och skapa onödig oro och stress som leder till misstag i arbetet. Här ger vi dig verktyg för att få människor att må bra, trivas och känna sig trygga och säkra i sin yrkesroll.

Utbildningen handlar om att förstå sig själv och andra, att hantera och förstå olika strukturer på arbetsplatsen samt bli rustad och stärkt inför yrkesrollens förutsättningar på ett säkert sätt.

För vem?

Utbildningen vänder sig till er som vill jobba förebyggande för en säker arbetsmiljö och för ökad självförståelse i såväl interna som externa situationer.

För att ge en helhetssyn och skapa ett gemensamt förhållningssätt till handledarrollen ger utbildningen bäst effekt om medarbetare i olika positioner eller hela team på företaget deltar.

Syfte och mål

  • Syftet med utbildningen är att stärka både organisationens och individens förmåga att stötta sig själv och andra i arbetet.
  • Syftet är också att ge deltagaren insikter för att skapa mer motivation, glädje och engagemang på arbetsplatsen med ökad förståelse om hur strukturer skapas utifrån normer och värderingar.
  • Målet är att förebygga och minska onödig oro och stress genom att ge långsiktigt och styrkebaserat tänkande hos individen för att hantera olikheter i arbetslivet och därmed öka säkerheten.
  • Den ger även ett medvetet och gemensamt förhållningssätt kring handledarskap för att stå rustade inför förändringar och hantera situationer som kan uppstå på ett säkert sätt.


Genomförande

Utbildningen innefattar en heldag kl 09.00-16.00.

Utbildningen utgår från upplevelsebaserat lärande omkring sättet att se på sig själv, andra och skapar förståelse för ett säkrare arbete.

Utbildningen består av två delar:

  1. Förändringens fyra rum ®länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och förändringsledning. Hur hanterar vi förändringar på ett säkert sätt på individ, grupp och organisationsnivå?
  2. Vad skapar motivation, engagemang och vilja? Vi tror att vi har full koll, forskningen säger någonting annat.

Vi diskuterar gärna upplägg och innehåll tillsammans med utgångspunkt från era behov.

Kursledare

Torbjörn Trägårdh
Torbjörn är certifierad inom förändringens fyra rum® och jobbar med coachning av både ledare och team när det gäller effektivisering av förändringsprocesser.

Kostnad

3 000 kr/person vid minst 10 deltagare inkl. fika och lunch. Vid färre antal deltagare begär offert.

Anmälan

Är du intresserad av utbildningen och vill veta mer? Kontakta Torbjörn Trägårdh för mer info.

Tillbaka

Kontakt

Expandera Minimera

För mer info kontakta:

Torbjörn Trägårdh

Tel: 0380- 51 72 51
E-post: torbjorn.tragardh@nassjo.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.

Nässjöakademin

Framtidsvägen 1
571 35 Nässjö

nassjoakademin@nassjo.se
Tel. 0380-51 72 50

×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.