Meny Stäng Sök
Meny Stäng Meny

Järnväg - kurser

Järnväg - kurser

Vi erbjuder kurser och kompetensutveckling inom järnväg och infrastruktur med säkerhet i fokus.

I Nässjöakademins lokaler har du möjlighet att utbilda och fortbilda ditt företag inom järnvägsrelaterade områden. I våra lokaler erbjuds färdiga kurser men även skräddarsydda utbildningar med innehåll som anpassas utifrån våra kunders speciella behov och önskemål. Kontakta oss för mer info.

Tågsimulator

Vi använder oss av simulator i många av våra utbildningar och kurser. De pedagogiska fördelarna med simulatorträning är många och den simulatorbaserade utbildningen innebär att teori varvas med simulatorträning då vi praktiskt övar på situationer som kan uppstå.

Seminarie för säkrare järnväg

Den 19 november bjuder vi in dig som är chef eller sitter i ledningsgruppen för ett järnvägsföretag till Kan självledarskap leda till säkrare järnväg? Ett seminarie där vi pratar om vad som påverkar en förare i sin yrkesroll och hur digitaliseringen påverkar förmågan att upprätthålla koncentrationen och utföra sina arbetsuppgifter på ett säkert sätt. Läs mer och anmäl dig.


Tillbaka

Kontakt

Expandera Minimera

För info kontakta:

Thomas Gustafsson

Tel: 0380-51 72 59
E-post: thomas.gustafsson@nassjo.se

Nässjöakademin
Framtidsvägen 1
571 35 Nässjö

nassjoakademin@nassjo.se
Tel. 0380-51 72 50

Hjälpte informationen på den här sidan dig?


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.
×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.