Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Järnväg - kurser

Vi erbjuder kurser och kompetensutveckling inom järnväg och infrastruktur med säkerhet i fokus.

I Nässjöakademins lokaler har du möjlighet att utbilda och fortbilda ditt företag inom järnvägsrelaterade områden. Vi har bl.a. Handledarutbildning för järnväg, utbildningen Säkrare förare och ERTMS/ETCS - en utbildning som förbereder dig att köra fordon med ETCS-utrustning och fordon på ETCS-bana.

Skräddarsydda utbildningar

Saknar du en kurs eller tänker att det här skulle vi behöva veta mer om? Givetvis kan vi även skräddarsy utbildningar och seminarier med innehåll som anpassas utifrån ditt företags speciella behov och önskemål. Kontakta oss för mer info!

Tågsimulator

I flera av våra utbildningar och kurser får du använda vår tågsimulator. De pedagogiska fördelarna med simulatorträning är många och den simulatorbaserade utbildningen innebär att teori varvas med simulatorträning då du praktiskt övar på situationer som kan uppstå.

Övningsanläggning

Nässjöakademin har en övningsanläggning där det är möjligt att öva i autentisk miljö. Här finns 200 m eget dubbelspår med kontaktledning, vägskyddsanläggning samt två växlar.

I lektionslokalerna finns uppbyggda ställverk och kontaktledningar, för att skapa realistiska förutsättningar för att du ska lära dig hantera olika situationer och fel inom järnvägsteknik.

Bild på en person som sitter vid en tågsimulator medan tre personer tittar på.

Här övar kursdeltagare framför tågsimulatorn under utbildningen "Säkrare förare". De pedagogiska fördelarna med tågsimulatorträning är många och den simulatorbaserade utbildningen innebär att teori varvas med simulatorträning då du praktiskt övar på situationer som kan uppstå.

Övningsanläggning

På övningsanläggningen finns bl.a. 200 meter dubbelspår med kontaktledning, vägskyddsanläggning samt två växlar.

Signaltekniker
Tillbaka

Kontakt

Expandera Minimera

För info kontakta:

Thomas Gustafsson

Tel: 0380-51 72 59
E-post: thomas.gustafsson@nassjo.se

Nässjöakademin
Framtidsvägen 1
571 35 Nässjö

nassjoakademin@nassjo.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.
×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.