Publicerad: 22 juni 2020, kl 14:05

Emma prisades med stipendie

Emma Torstensson, nyligen examinerad från yrkeshögskoleutbildningen e-handelslogistiker vid Nässjöakademin, fick stipendium för goda studieinsatser.

Under högtidliga former fick Emma Torstensson, nybliven e-handelslogistiker, ta emot stipendie från Karin och Lars Axeheims stiftelse för goda studieinsatser.

För fjärde året i rad delades stipendier från Karin och Lars Axeheims stiftelse ut till vuxenstuderande i Nässjö kommun. Emma som i slutet av maj tog examen från Nässjöakademins YH-utbildning E-handelslogistiker var en av 12 välförtjänta stipendiater.

- Årets stipendiater har det driv och engagemang som behövs för att vara en viktig kugge på svensk arbetsmarknad, säger Tommy Gustafsson som är projektledare på Nässjö lärcenter. Stipendiaterna är goda förebilder och visar vägen till utbildning, arbete och entreprenörskap. Det är entreprenörskapet som lagt grunden för Axeheims stiftelse, konstaterar Tommy.

Stort grattis!

Motivering:
Emma har under utbildningstiden till E-handelslogistiker visat ett stort engagemang under utbildningen och med ett gediget ansvar för sitt egna lärande. Emma har dessutom varit en god och hjälpsam studiekamrat vilket förtjänstfullt nominerat henne till det här stipendiet.

Karin och Lars Axeheims stiftelse
Karin och Lars Axeheims stiftelse vill främja goda prestationer i Nässjö inom tre huvudområden: utbildning, föreningsverksamhet och medicinsk forskning. Utbildning avser även entreprenörer som skapat arbetstillfällen i Nässjö.

Emma under stipendieutdelningen tillsammans med Helen Tarenius, utbildningschef Nässjö lärcenter och Karin och Lars Axeheim.