Publicerad: 18 februari 2020, kl 13:48

Anmälan öppen till högskolekursen Bättre lean för service och tjänster

Exempelbild

Bättre lean för service och tjänster är en högskolekurs på distans för dig som vill skapa effektivare tjänster och administration. Kursen är ca 15 veckor med träffar på Nässjöakademin en eftermiddag i veckan, 3 h per gång.

Högskolan i Borås ger distanskursen Bättre lean för service och tjänster hösten 2020. Redan nu kan du och dina kollegor göra en intresseanmälan.

Bättre lean för service och tjänster (7,5 hp) är en kurs för dig som vill skapa effektivare tjänster och administration. Den riktar sig till dig som är medarbetare på alla nivåer inom indistri, kommun, region och statliga myndigheter. Vi rekommenderar att 2-10 personer från ett team deltar tillsammans så att ni gemensamt kan arbeta med frågeställningarna. Bäst genomslagskraft ger kursen om även personer i ledande funktioner ingår i deltagargruppen.

Intresserad?

Gör en intresseanmälan redan idag. Nässjö blir en av distansorterna vid tillräckligt antal sökande och kursen startar ht 2020. Kursen är kostnadsfri.

Mer information och intresseanmälan hittar du här.

Nässjöakademin

Framtidsvägen 1