Publicerad: 26 augusti 2019, kl 16:20

Den 24 oktober startar E-commerce och digital affärsutveckling

Torbjörn Noaksson, kursledare

Torbjörn Noaksson, Din webbstrateg, är kursledare för flertalet kurser i utbildningen E-commerce och affärsutveckling. Torbjörn har lång erfarenhet med att utbilda både företag och studerande på yrkeshögskolor inom digitalisering.

Vill du bli ett digitalt proffs och skapa förutsättningar för att utveckla er digitala närvaro? Med denna utbildning får du lära dig digital affärsstrategi för att sticka ut, skilja er från konkurrenterna och utveckla digitala plattformar för just era mål.

Utbildningen E-commerce och digital affärsutveckling är till för dig som är nyfiken på de nya förutsättningarna att lyckas med digital affärsutveckling.

Det spelar ingen roll om du är ett tjänsteföretag och informerar på din hemsida eller om du är en ren e-handel där du säljer dina produkter direkt.

Du kommer att få kunskap i hur du mäter effektiviteten i den digitala marknadsföringen både strategiskt och taktiskt samt hur du arbetar strategiskt med att kravställa ett företags digitala kommunikation, logistik och infrastruktur.

Efter avslutad utbildning kommer du även behärska och förstå konkreta verktyg och applikationer som Hotjar, Search console, Trello, Google analytics och Google Ads.

Nyfiken?

Utbildningen startar 24 oktober 2019. Anmälan senast 3 oktober. Mer info kring innehåll, pris och anmälan hittar du här.

Nässjöakademin

Framtidsvägen 1